Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne naleśniki dla naszych pociech i nie tylko.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7485
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2428
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7485
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2428
Składniki
Wykonanie naleśników: Z podanych składników zarobić ciasto i upiec naleśniki. Wykonanie farszu: Do twarogu wbić jajko, dodać pozostałe składniki. Zblendować i na końcu dodawać mleko, aby uzyskać oczekiwaną konsystencję. Składanie naleśników: Nakładać farsz na naleśniki i zwijać w trójkąty, następnie podsmażyć jeszcze na małym ogniu z dwóch stron. Ja podaję je posmarowane konfiturą jabłkową, z kawałkami bananów i posypką czekoladową- ale tu już wedle uznania :) Najważniejszy jest delikatnie serowo- budyniowy farsz !