Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne naleśniki i serem twarogowym, słodkimi nektarynkami i otrębami pszennymi. Polecam przepis.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 962
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 962
Składniki
Jajka rozkłócamy. Stopniowo dodajemy mleko, wodę i mąkę. Mieszamy, aż powstanie gładka konsystencja. Na koniec wlewamy olej i mieszamy. Smażymy na patelni z obu stron na złoto. Nektarynki obieramy i kroimy w kostkę. Twaróg rozgniatamy widelcem. Dodajemy do sera owoce, cukier, śmietanę i otręby. Mieszamy dokładnie. Na placki wykładamy po 1-2 łyżki farszu. Zwijamy w rulon. Podsmażamy. Smacznego ;)