Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne naleśniki i serem twarogowym, słodkimi nektarynkami i otrębami pszennymi. Polecam przepis.
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 8734
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 878
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi...
Odsłon: 263
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 8734
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 878
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi...
Odsłon: 263
Składniki
Jajka rozkłócamy. Stopniowo dodajemy mleko, wodę i mąkę. Mieszamy, aż powstanie gładka konsystencja. Na koniec wlewamy olej i mieszamy. Smażymy na patelni z obu stron na złoto. Nektarynki obieramy i kroimy w kostkę. Twaróg rozgniatamy widelcem. Dodajemy do sera owoce, cukier, śmietanę i otręby. Mieszamy dokładnie. Na placki wykładamy po 1-2 łyżki farszu. Zwijamy w rulon. Podsmażamy. Smacznego ;)