Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na około 3-4 gofry, każdy po 39 kcal. Idealne na śniadanie.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8644
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3066
Polecam.
Odsłon: 1863
Polecam.
Odsłon: 544
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8644
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3066
Polecam.
Odsłon: 1863
Polecam.
Odsłon: 544
Składniki
Rozgrzaną gofrownicę spryskaj oliwą, w ten sposób zaoszczędzisz na tłuszczu.
W misce wymieszaj mąkę, sól i cukier, osobno wymieszaj ubite jajka z jogurtem, wanilią i wodą. Wymieszaj wszystko razem.
Powoli wylewaj mieszaninę na gofrownicę, zamknij i czekaj aż gofry będą gotowe (postępuj zgodnie z instrukcjami na gofrownicy).
Wyjmij gofry i podawaj z ulubionymi dodatkami.