Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na około 3-4 gofry, każdy po 39 kcal. Idealne na śniadanie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Rozgrzaną gofrownicę spryskaj oliwą, w ten sposób zaoszczędzisz na tłuszczu.
W misce wymieszaj mąkę, sól i cukier, osobno wymieszaj ubite jajka z jogurtem, wanilią i wodą. Wymieszaj wszystko razem.
Powoli wylewaj mieszaninę na gofrownicę, zamknij i czekaj aż gofry będą gotowe (postępuj zgodnie z instrukcjami na gofrownicy).
Wyjmij gofry i podawaj z ulubionymi dodatkami.