Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna mobilizuje nas do zadbania o siebie oraz o to co jemy. Owsianka to jedna ze zdrowszych opcji śniadaniowych, a ta dodatkowo nie wymaga gotowania i przygotowuje się ją błyskawicznie.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 18
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1158
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 173
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 241
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 18
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1158
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 173
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 241
Składniki
1) Do naczynia wsypać płatki owsiane, nasiona chia, kakao oraz cukier, zalać mlekiem i dokładnie wymieszać. 2) Całość przykryć i włożyć na noc do lodówki lub odstawić w inne chłodne miejsce. 3) Rano przed zjedzeniem dodajemy orzechy, jagody oraz pomarańczę.