Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna mobilizuje nas do zadbania o siebie oraz o to co jemy. Owsianka to jedna ze zdrowszych opcji śniadaniowych, a ta dodatkowo nie wymaga gotowania i przygotowuje się ją błyskawicznie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 181
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 211
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1301
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 181
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 211
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1301
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Składniki
1) Do naczynia wsypać płatki owsiane, nasiona chia, kakao oraz cukier, zalać mlekiem i dokładnie wymieszać. 2) Całość przykryć i włożyć na noc do lodówki lub odstawić w inne chłodne miejsce. 3) Rano przed zjedzeniem dodajemy orzechy, jagody oraz pomarańczę.