Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8255
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 447
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8255
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 447
Składniki
Jajka roztrzep w misce z dodatkiem cukru (mimo, że jest na słono cukier dodaje, aby złapał ładniejszy kolor przy smażeniu) Następnie dodaj mąkę, śmietanę oraz przyprawy. Smaż na patelni z obu stron na złoty kolor. Jest to przepis na zwykły omlet. Możecie dodawać szynkę, ser, kukurydzę lub inne wasze ukubione dodatki do ciasta, tylko wtedy dodajcie jeszcze odrobinę mleka.