Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34130
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1321
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34130
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1321
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Składniki
Jajka roztrzep w misce z dodatkiem cukru (mimo, że jest na słono cukier dodaje, aby złapał ładniejszy kolor przy smażeniu) Następnie dodaj mąkę, śmietanę oraz przyprawy. Smaż na patelni z obu stron na złoty kolor. Jest to przepis na zwykły omlet. Możecie dodawać szynkę, ser, kukurydzę lub inne wasze ukubione dodatki do ciasta, tylko wtedy dodajcie jeszcze odrobinę mleka.