Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś trochę z innej beczki. Jedno z moich najbardziej lubianych śniadań. Zresztą wszyscy bardzo je lubimy. Szybkie, lekkie a co najważniejsze zdrowe.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 994
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11963
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 994
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11963
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Składniki
Białka oddzielamy od żółtek. Żółtka mieszamy z mąka i woda. Białka ubijamy na sztywno i dodajemy do masy z żółtek. Całość delikatnie mieszamy. Ja smażę na oleju koksowym
Omlet smaruję jogurtem naturalnym i posypuję ulubionymi owocami ( w zimę zastępuje je mrożonymi ), można również użyć ulubionego dżemu, masła orzechowego. Polecam - jest przepyszny :)