Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gwarantuję, że taki omlet potrafi nasycić, jak również zaspokoić ochotę na słodkie!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4083
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416017
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2750
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4083
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416017
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2750
Składniki
Płatki owsiane zmielić na mąkę.
Dynię obrać ze skórki i ugotować lub upiec w piekarniku i zblendować na mus z cynamonem i mlekiem migdałowym.
Białka oraz stevię i łyżkę musu dyniowego połączyć za pomocą blendera.
Dodać mąkę owsianą i dokładnie wymieszać.
Masę przelać na rozgrzaną teflonową patelnię i smażyć z obu stron (bez tłuszczu, pod przykryciem).
Gotowego omleta podać z pozostałym musem dyniowym, jogurtem naturalnym i rodzynkami.