Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gwarantuję, że taki omlet potrafi nasycić, jak również zaspokoić ochotę na słodkie!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2351
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4441
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1426
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 384
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2351
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4441
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1426
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 384
Składniki
Płatki owsiane zmielić na mąkę.
Dynię obrać ze skórki i ugotować lub upiec w piekarniku i zblendować na mus z cynamonem i mlekiem migdałowym.
Białka oraz stevię i łyżkę musu dyniowego połączyć za pomocą blendera.
Dodać mąkę owsianą i dokładnie wymieszać.
Masę przelać na rozgrzaną teflonową patelnię i smażyć z obu stron (bez tłuszczu, pod przykryciem).
Gotowego omleta podać z pozostałym musem dyniowym, jogurtem naturalnym i rodzynkami.