Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny początek dnia
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8559
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 577
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8559
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 577
Składniki
Jajka roztrzep ze szczyptą soli i cukrem waniliowym , dodaj rozgnieciony widelcem twaróg oraz jogurt. Wymieszaj. Dodaj mąkę z proszkiem i wymieszaj do połączenia składników.
Na patelni rozgrzej olej, przelej ciasto i smaż pod przykryciem po około 5 minut z każdej strony. Podaj z ulubionymi dodatkami. U mnie z cukrem pudrem i sosem czekoladowym.