Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OMLET Z KAWAŁKAMI CEBULKI I CUKINII
Pyszna, sycąca lasagne, w której znajdziemy mielone mięso wieprzowo-wołowe, s...
Odsłon: 43
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 508
Przepis na pączki domowe z 1 kg mąki to klasyczny sposób na przygotowanie sło...
Odsłon: 76004
Ciasto z białek z makiem to rewelacyjny sposób na wykorzystanie nadmiarowych...
Odsłon: 112
Pyszna, sycąca lasagne, w której znajdziemy mielone mięso wieprzowo-wołowe, s...
Odsłon: 43
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 508
Przepis na pączki domowe z 1 kg mąki to klasyczny sposób na przygotowanie sło...
Odsłon: 76004
Ciasto z białek z makiem to rewelacyjny sposób na wykorzystanie nadmiarowych...
Odsłon: 112
Składniki
CEBULE I WYDRĄŻONĄ CUKINIĘ KROIMY W WIĘKSZĄ KOSTKĘ. SMAŻYMY POD PRZYKRYCIEM NA PATELNI DOPÓKI CUKINIA NIE ZMIĘKNIE.
JAJKA ROZMĄCAMY Z MLEKIEM, SOLĄ I PIEPRZEM. PAMIĘTAMY ŻEBY DODAĆ WIĘCEJ PIEPRZU. ZALEWAMY MASĄ JAJECZNĄ. SMAŻYMY PRZESUWAJĄC OMLET DO ZEWNĘTRZNEJ KRAWĘDZI ZAWIJAJĄC DO ŚRODKA. PO CAŁKOWITYM ZWINIĘCIU WYŁĄCZAMY PATELNIE I ODSTAWIAMY OMLET NA 3 MINUTY NA CIEPŁEJ PATELNI. PODAJEMY NA CIEPŁO. SMACZNEGO