Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i bardzo proste w wykonaniu :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1046
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5605
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8730
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18021
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1046
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5605
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8730
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18021
Składniki
Wykonanie: Na patelnię posmarowaną oliwką wrzucamy pokrojoną szynkę, posiekaną cebulę i paprykę. Lekko podsmażamy. Zalewamy rozkłóconymi jajkami z solą, pieprzem i ziołami. Dodajemy pomidorki. Przykrywamy i smażymy, co jakiś czas podważając brzegi, aż góra omletu się zetnie, a spód przyrumieni. Jeżeli smażymy omlet pod przykryciem, nie musimy go odwracać na drugą stronę. Smacznego!!!