Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i wartościowe śniadanie. Dodatek kurdybanku dodaje aromatu i smaku. Polecam.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1070
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1019
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1070
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1019
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12928
Składniki
Cebulę i pomidor drobno pokroić. Poddusić na oleju. Jajka rozbełtać w miseczce z mlekiem, solą, pieprzem i kurdybankiem. Gdy warzywa na patelni zmiękną, wylać na nie zawartość miseczki. Smażyć na małym ogniu, aż od spodu omlet będzie wysmażony, a z wierzchu nie do końca.