Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na śniadanie, smaczne i szybkie w przyrządzeniu a zastępuje idealnie codzienne kanapki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8180
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8180
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Składniki
Paprykę, cebulkę myjemy i kroimy w średnią kostkę. Następnie pomidora kroimy w talarki. Do miski wbijamy jajka, dodajemy wszystkie warzywa, szczypiorek, mleko oraz sól i pieprz do smaku. Na średniej patelni rozgrzewamy masło. Wlewamy masę jajeczną i smażymy pod przykryciem ok 8-10 min.