Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hot dogi zapiekane z mnóstwem dobrego - pieczarkami, cebulą i ostrym sosem oliwkowym. Sprawdzą się jako bardzo wypaśne weekendowe śniadanie lub przekąska imprezowa.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 59
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 588
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2017
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 59
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 588
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2017
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4012
Składniki
Farsz pieczarkowy. Pieczarki myjemy i kroimy w plasterki. Cebulę kroimy w kostkę. Pieczarki i cebulę smażymy na oleju, co jakiś czas mieszając, aż z farszu wyparuje nadmiar wody. Sos: Mieszamy keczup, musztardę, majonez, ostry sos i syrop. Jalapeno marynowane i oliwki odcedzamy z zalewy, miksujemy (nie musi być na gładko). Wszystkie składniki sosu mieszamy.
Bułki nacinamy. Do każdej nakładamy porcję smażonych pieczarek, parówkę, porcję ostrego sosu i trochę tartego sera Grana padano. Zapiekamy w piekarniku, aż do zarumienienia, około 10 minut. Podajemy od razu, na gorąco.