Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hot dogi zapiekane z mnóstwem dobrego - pieczarkami, cebulą i ostrym sosem oliwkowym. Sprawdzą się jako bardzo wypaśne weekendowe śniadanie lub przekąska imprezowa.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118025
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8378
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2096
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1529
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118025
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8378
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2096
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1529
Składniki
Farsz pieczarkowy. Pieczarki myjemy i kroimy w plasterki. Cebulę kroimy w kostkę. Pieczarki i cebulę smażymy na oleju, co jakiś czas mieszając, aż z farszu wyparuje nadmiar wody. Sos: Mieszamy keczup, musztardę, majonez, ostry sos i syrop. Jalapeno marynowane i oliwki odcedzamy z zalewy, miksujemy (nie musi być na gładko). Wszystkie składniki sosu mieszamy.
Bułki nacinamy. Do każdej nakładamy porcję smażonych pieczarek, parówkę, porcję ostrego sosu i trochę tartego sera Grana padano. Zapiekamy w piekarniku, aż do zarumienienia, około 10 minut. Podajemy od razu, na gorąco.