Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Banana rozgnieść, dosypać płatki, zalać mlekiem, gotować na małym ogniu. Dodać cynamon, sól i olejek. Gotować na małym ogniu do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Wyłożyć na alerz, dodać serek wiejski i ozdobić owocami wraz z posiekaną czekoladą. Można użyć dowolnych owoców. Można dodać też orzechy.