Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna owsianka w pięknym zielonym kolorze. Czereśnie można zastąpić innymi ulubionymi owocami.
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 722
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 110
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 3055
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 722
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 110
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 3055
Składniki
Szklankę mleka przelać do garnka i zagotować, dodać płatki i gotować do momentu aż płatki będą miękkie i wchłoną mleko.
Pół szklanki mleka przelać do wysokiego naczynia, dodać obranego banana i szpinak. Całość rozdrobnić blenderem i przelać do gotujących się płatków.
Chwilę razem gotować i przelać do miseczek. Podawać z połówkami czereśni i posypać płatkami migdałowymi.