Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna owsianka w pięknym zielonym kolorze. Czereśnie można zastąpić innymi ulubionymi owocami.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2044
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101772
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6206
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2044
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101772
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6206
Składniki
Szklankę mleka przelać do garnka i zagotować, dodać płatki i gotować do momentu aż płatki będą miękkie i wchłoną mleko.
Pół szklanki mleka przelać do wysokiego naczynia, dodać obranego banana i szpinak. Całość rozdrobnić blenderem i przelać do gotujących się płatków.
Chwilę razem gotować i przelać do miseczek. Podawać z połówkami czereśni i posypać płatkami migdałowymi.