Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna owsianka w pięknym zielonym kolorze. Czereśnie można zastąpić innymi ulubionymi owocami.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1178
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1223
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13338
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1178
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1223
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13338
Składniki
Szklankę mleka przelać do garnka i zagotować, dodać płatki i gotować do momentu aż płatki będą miękkie i wchłoną mleko.
Pół szklanki mleka przelać do wysokiego naczynia, dodać obranego banana i szpinak. Całość rozdrobnić blenderem i przelać do gotujących się płatków.
Chwilę razem gotować i przelać do miseczek. Podawać z połówkami czereśni i posypać płatkami migdałowymi.