Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna owsianka w pięknym zielonym kolorze. Czereśnie można zastąpić innymi ulubionymi owocami.
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 18
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 54
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 25
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 18
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 54
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 25
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Składniki
Szklankę mleka przelać do garnka i zagotować, dodać płatki i gotować do momentu aż płatki będą miękkie i wchłoną mleko.
Pół szklanki mleka przelać do wysokiego naczynia, dodać obranego banana i szpinak. Całość rozdrobnić blenderem i przelać do gotujących się płatków.
Chwilę razem gotować i przelać do miseczek. Podawać z połówkami czereśni i posypać płatkami migdałowymi.