Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i soczysta owsianka z wiśniami i kokosem. W sam raz na naładowanie porannych baterii!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2609
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 725
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2609
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 725
Składniki
Wiśnie zasypuję cukrem i podgrzewam na patelni, do rozpuszczenia cukru. Wszystkie pozostałe składniki mieszam i gotuję. Jak owsianka zacznie bulgotać i gęstnieć, maksymalnie zmniejszam moc palnika, dodaję wiśnie i czekam. Kilka minut. Przelewam zawartość do naczynia. Wsuwam.