Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13007
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1636
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232059
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13007
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1636
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232059
Składniki
Płatki owsiane w rondelku zalać ciepłą wodą. Postawić na gazie. Doprowadzić do zagotowania. W czasie gotowania pomieszać. Odstawić na kilka minut. Do owsianki dodać kurkumę, cynamon, miód. Wymieszać. Przełożyć do miseczki. Skyr przełożyć na owsiankę. Posypać płatkami migdałowymi. Smacznego.