Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2536
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1911
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1667
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2536
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1911
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1667
Składniki
Płatki owsiane gotować z mlekiem na niewielkim ogniu, przez kilka minut do zgęstnienia.
Śliwki umyć, przekroić na pół, usunąć pestki. Na rozgrzaną patelnię wlać miód, włożyć śliwki, skropić sokiem z cytryny. Smażyć 4-5 minut.
Owsiankę przełożyć do misek, na wierzchu ułożyć połówki śliwek, posypać siekanymi orzechami.