Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś owsianka na Popeye\'a. Albo Bulbasaura. Bo też mi się z nim kojarzy. Bardzo szpinakowa. Trochę winogronowa. I odrobinę imbirowa.
Przedstawiam dziś bardzo stary przepis z mojego zeszytu, a są to ciasteczka s...
Odsłon: 5319
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 137
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 808
Przedstawiam dziś bardzo stary przepis z mojego zeszytu, a są to ciasteczka s...
Odsłon: 5319
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 137
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 808
Składniki
Szpinak rozmrażam dzień wcześniej. Płatki, otręby i len łączę z cukrem i imbirem. Solę. Zalewam mlekiem i zagotowuję. Jak owsianka zacznie bulgotać i gęstnieć, maksymalnie zmniejszam moc palnika, dodaję szpinak i czekam. Kilka minut. Przelewam zawartość do naczynia. Dodaję owoce i rodzynki.