Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś owsianka na Popeye\'a. Albo Bulbasaura. Bo też mi się z nim kojarzy. Bardzo szpinakowa. Trochę winogronowa. I odrobinę imbirowa.
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9203
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2353
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1177
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 206
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9203
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2353
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1177
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 206
Składniki
Szpinak rozmrażam dzień wcześniej. Płatki, otręby i len łączę z cukrem i imbirem. Solę. Zalewam mlekiem i zagotowuję. Jak owsianka zacznie bulgotać i gęstnieć, maksymalnie zmniejszam moc palnika, dodaję szpinak i czekam. Kilka minut. Przelewam zawartość do naczynia. Dodaję owoce i rodzynki.