Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka na ciepło. Doskonałe włoskie śniadanie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Składniki
Ciabatty kroimy na pół i skrapiamy oliwą. Połówki smarujemy pesto i po jeden stronie układamy szpinak, plasterki szynki, pomidora, oliwki i mozarellę.
Składamy ze sobą dwie części bułki i opiekamy kilka minut na grillu elektrycznym, w opiekaczu do tostów lub ewentualnie w piekarniku. Kanapki najlepiej smakują na ciepło.