Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka na ciepło. Doskonałe włoskie śniadanie.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 118
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 88
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 118
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 88
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
Składniki
Ciabatty kroimy na pół i skrapiamy oliwą. Połówki smarujemy pesto i po jeden stronie układamy szpinak, plasterki szynki, pomidora, oliwki i mozarellę.
Składamy ze sobą dwie części bułki i opiekamy kilka minut na grillu elektrycznym, w opiekaczu do tostów lub ewentualnie w piekarniku. Kanapki najlepiej smakują na ciepło.