Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka na ciepło. Doskonałe włoskie śniadanie.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 640
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1864
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 404
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 640
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1864
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 404
Składniki
Ciabatty kroimy na pół i skrapiamy oliwą. Połówki smarujemy pesto i po jeden stronie układamy szpinak, plasterki szynki, pomidora, oliwki i mozarellę.
Składamy ze sobą dwie części bułki i opiekamy kilka minut na grillu elektrycznym, w opiekaczu do tostów lub ewentualnie w piekarniku. Kanapki najlepiej smakują na ciepło.