Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka na ciepło. Doskonałe włoskie śniadanie.
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 844
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 61
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 844
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 61
Składniki
Ciabatty kroimy na pół i skrapiamy oliwą. Połówki smarujemy pesto i po jeden stronie układamy szpinak, plasterki szynki, pomidora, oliwki i mozarellę.
Składamy ze sobą dwie części bułki i opiekamy kilka minut na grillu elektrycznym, w opiekaczu do tostów lub ewentualnie w piekarniku. Kanapki najlepiej smakują na ciepło.