Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 13-04-2015
całkiem smaczne zwłaszcza na ciepło
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 43
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 81
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 596
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 2950
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3487
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2682
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 43
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 81
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 596
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 2950
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3487
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2682
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 200 st C. Podane składniki zmiksować dokładnie.
Tak przygotowane ciasto wylać na blachę (najlepiej taką z piekarnika) dobrze wysmarowaną masłem. Piec 20 - 25 minut (lub więcej w zależności od piekarnika). Naleśnik w trakcie pieczenia trochę się "wybrzusza" jak karpatka , ale to normalne
Podawać z ulubionym dżemem lub konfiturą.