Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i pyszne śniadanie
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 182
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3949
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 337
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 869
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 182
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3949
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 337
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 869
Składniki
Paprykę przekrawamy na pół, wyjmujemy gniazda nasienne i solimy i pieprzymy. Paprykę układamy na papierze do pieczenia i podpiekamy w piekarniku nagranym do 180 stopni 15-20 minut.
PO tym czasie paprykę wyjmujemy z piekarnika, do każdej połówki wbijamy ostrożnie jajko, posypujemy pokrojoną w kosteczke szynką i startym żółtym serem. Na wierzch posypujemy szczypiorkiem. Solimy i pieprzymy. Ponownie wkładamy do piekarnika i pieczemy koło 30 minut aż białko się zetnie. Życzę smacznego !