Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paprykarz z tuńczykiem i dodatkiem szparagów oraz szczypiorku. Przepyszny na zimno z ulubionym pieczywem.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336552
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3247
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422317
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2317
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336552
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3247
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422317
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2317
Składniki
Ryż gotujemy al dente.
Szparagi kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na maśle do miękkości. Tuńczyka wyjmujemy z puszki i dzielimy na mniejsze kawałki.
Do ciepłego ryżu dodajemy szparagi, tuńczyk, przecier pomidorowy i przyprawy. Szczypiorek szatkujemy i dodajemy do wszystkich składników.
Mieszamy dokładnie. Najlepiej smakuje schłodzony w lodówce. Smacznego ;)