Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paprykarz z tuńczykiem i dodatkiem szparagów oraz szczypiorku. Przepyszny na zimno z ulubionym pieczywem.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 637
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420373
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1729
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 637
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420373
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1729
Składniki
Ryż gotujemy al dente.
Szparagi kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na maśle do miękkości. Tuńczyka wyjmujemy z puszki i dzielimy na mniejsze kawałki.
Do ciepłego ryżu dodajemy szparagi, tuńczyk, przecier pomidorowy i przyprawy. Szczypiorek szatkujemy i dodajemy do wszystkich składników.
Mieszamy dokładnie. Najlepiej smakuje schłodzony w lodówce. Smacznego ;)