Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paprykarz z tuńczykiem i dodatkiem szparagów oraz szczypiorku. Przepyszny na zimno z ulubionym pieczywem.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 721
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1889
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 418
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 721
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1889
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 418
Składniki
Ryż gotujemy al dente.
Szparagi kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na maśle do miękkości. Tuńczyka wyjmujemy z puszki i dzielimy na mniejsze kawałki.
Do ciepłego ryżu dodajemy szparagi, tuńczyk, przecier pomidorowy i przyprawy. Szczypiorek szatkujemy i dodajemy do wszystkich składników.
Mieszamy dokładnie. Najlepiej smakuje schłodzony w lodówce. Smacznego ;)