Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paprykarz z tuńczykiem i dodatkiem szparagów oraz szczypiorku. Przepyszny na zimno z ulubionym pieczywem.
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14284
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19426
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1766
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14284
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19426
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1766
Składniki
Ryż gotujemy al dente.
Szparagi kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na maśle do miękkości. Tuńczyka wyjmujemy z puszki i dzielimy na mniejsze kawałki.
Do ciepłego ryżu dodajemy szparagi, tuńczyk, przecier pomidorowy i przyprawy. Szczypiorek szatkujemy i dodajemy do wszystkich składników.
Mieszamy dokładnie. Najlepiej smakuje schłodzony w lodówce. Smacznego ;)