Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak mi się spodobał przepis Pieprzyć z fantazją, że musiałam spróbować. A jest warty powtórzenia.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4563
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1644
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 503
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4563
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1644
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 503
Składniki
Ugotowałam ryż. Na patelni lekko zrumieniłam pokrojoną w kostkę cebulę ze startymi na grubym oczku warzywami, po 10 minutach dodałam bulion i poddusiłam jeszcze warzywa około 10 minut. Do warzyw dodałam ugotowany ryż, obraną makrelę, koncentrat pomidorowy , słodką paprykę i chili i pieprz. Wymieszałam.
Smacznego :)