Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak mi się spodobał przepis Pieprzyć z fantazją, że musiałam spróbować. A jest warty powtórzenia.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 695
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 184
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1365
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 695
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 184
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1365
Składniki
Ugotowałam ryż. Na patelni lekko zrumieniłam pokrojoną w kostkę cebulę ze startymi na grubym oczku warzywami, po 10 minutach dodałam bulion i poddusiłam jeszcze warzywa około 10 minut. Do warzyw dodałam ugotowany ryż, obraną makrelę, koncentrat pomidorowy , słodką paprykę i chili i pieprz. Wymieszałam.
Smacznego :)