Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sympatyczne śniadanie dla dwojga
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 154
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 565
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 613
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 881
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 154
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 565
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 613
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 881
Składniki
Przekrój parówki na środku, zostawiając połączone końcówki. W powstałą przerwę włóż wykałaczkę (pośrodku powstałego otworu). Zrób to tak, by z otworu powstało coś na kształt otworzonych ust. Rozgrzej masło na patelni. Połóż rozcięte parówki na patelni. Powoli wbij jajko w otwór parówki (jedno na parówkę) Poczekaj aż trochę się zetnie. Dodaj sól i pieprz. Posyp startym żółtym serem. Smaż pod przykryciem do całkowitego ścięcia jajek. Posyp szczypiorkiem.