Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sympatyczne śniadanie dla dwojga
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2142
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2142
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Przekrój parówki na środku, zostawiając połączone końcówki. W powstałą przerwę włóż wykałaczkę (pośrodku powstałego otworu). Zrób to tak, by z otworu powstało coś na kształt otworzonych ust. Rozgrzej masło na patelni. Połóż rozcięte parówki na patelni. Powoli wbij jajko w otwór parówki (jedno na parówkę) Poczekaj aż trochę się zetnie. Dodaj sól i pieprz. Posyp startym żółtym serem. Smaż pod przykryciem do całkowitego ścięcia jajek. Posyp szczypiorkiem.