Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sympatyczne śniadanie dla dwojga
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 912
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 288
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 17092
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 912
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 288
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 17092
Składniki
Przekrój parówki na środku, zostawiając połączone końcówki. W powstałą przerwę włóż wykałaczkę (pośrodku powstałego otworu). Zrób to tak, by z otworu powstało coś na kształt otworzonych ust. Rozgrzej masło na patelni. Połóż rozcięte parówki na patelni. Powoli wbij jajko w otwór parówki (jedno na parówkę) Poczekaj aż trochę się zetnie. Dodaj sól i pieprz. Posyp startym żółtym serem. Smaż pod przykryciem do całkowitego ścięcia jajek. Posyp szczypiorkiem.