Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i prosta w przygotowaniu przekąska na każdą kieszeń. Idealne na kolację, ale nie tylko. Może być fajną propozycją na domówkę.
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 235
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 235
Składniki
Czosnek drobno siekamy. Cebulę, pieczarki, paprykę kroimy w kostkę i podsmażamy. Ser ścieramy na tarce o małych oczkach, dodajemy do podsmażonych warzyw, dodajemy przyprawę do pizzy i wszystko dokładnie mieszamy. Możemy jeszcze doprawić do smaku według uznania. Parówki nacinamy wzdłuż, delikatnie rozchylamy, aby zrobić rynienkę i nakładamy farsz. Parówki zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 170 -180 stopni około 15-20 min. Podajemy z ulubionym sosem, ketchupem. Smacznego!