Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i prosta w przygotowaniu przekąska na każdą kieszeń. Idealne na kolację, ale nie tylko. Może być fajną propozycją na domówkę.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Składniki
Czosnek drobno siekamy. Cebulę, pieczarki, paprykę kroimy w kostkę i podsmażamy. Ser ścieramy na tarce o małych oczkach, dodajemy do podsmażonych warzyw, dodajemy przyprawę do pizzy i wszystko dokładnie mieszamy. Możemy jeszcze doprawić do smaku według uznania. Parówki nacinamy wzdłuż, delikatnie rozchylamy, aby zrobić rynienkę i nakładamy farsz. Parówki zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 170 -180 stopni około 15-20 min. Podajemy z ulubionym sosem, ketchupem. Smacznego!