Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dzisiaj na śniadanko parówki w jajku sadzonym. Proste i łatwe do zrobienia a tak podane skusi niejednego niejadka.
patelnia,
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19779
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 457
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 427
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6816
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242347
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19779
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 457
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 427
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6816
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242347
Składniki
Parówki cienkie obrać ze skóry, następnie ponacinać nie całkiem do końca. Rozgrzać patelnie z tłuszczem i włożyć ponacinane parówki lekko je podsmażając z jednej i drugiej strony. Zdjąć patelnie z gazu, wystudzić razem z parówkami. Następnie ułożyć na patelni z parówek kwiatek i ponownie włożyć na lekki ogień, uważając aby nie rozbić kwiatka parówkowego. W większym kubku rozbełtać jajka doprawić je solą, pieprzem oraz przyprawą uniwersalną do smaku. Delikatnie wlewać rozbełtane jajka do kwiatka z parówek. Pustą powierzchnie patelni również wypełnić rozbełtanym jajkiem. Całość posypać poszatkowaną cebulką zieloną. Smażyć do ścięcia jajek. Podawać zaraz po usmażeniu do pieczywa.