Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zapytałam dziś co jemy na śniadanie? odpowiedź mnie zaskoczyła: Jak to co? Parówki zapiekane w boczku i serze - przecież mówiłaś że będą i to mi się nie śniło ;) No więc skoro się rzekło ....
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1103
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5812
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1200
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1103
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5812
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1200
Składniki
Parówki zawijamy najpierw w plasterek sera a następnie w plasterek boczku. Czynność powtarzamy z każdą parówką. Zapiekamy w 200 stopniach - ja zapiekałam używając funkcji "Turbo grill" 15 min. I podajemy gorące
Smacznego :)