Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zapytałam dziś co jemy na śniadanie? odpowiedź mnie zaskoczyła: Jak to co? Parówki zapiekane w boczku i serze - przecież mówiłaś że będą i to mi się nie śniło ;) No więc skoro się rzekło ....
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15724
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 413
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15724
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 413
Składniki
Parówki zawijamy najpierw w plasterek sera a następnie w plasterek boczku. Czynność powtarzamy z każdą parówką. Zapiekamy w 200 stopniach - ja zapiekałam używając funkcji "Turbo grill" 15 min. I podajemy gorące
Smacznego :)