Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, proste śniadanie dla całej rodziny. Alternatywa dla zwykłych parówek z wody.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6112
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1030
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 458
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6112
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1030
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 458
Składniki
Parówki lub kiełbaski przeciąć nożem wzdłuż ale nie do końca. Mają powstać kieszonki. Żeby się nie zamykały przebić wykałaczką na środku. Podsmażyć na patelni na łyżce masła, po chwili do każdej parówki wbić jajko. Smażyć na wolnym ogniu przez kilka minut, do ścięcia jajek. Przyprawić solą i pieprzem lub innymi przyprawami. Z wierzchu posypać startym serem. Gotowe danie można podawać z sałatką lub ulubionymi dodatkami. Smacznego!