Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwonej oraz suszonych pomidorów.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 420
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1038
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 394
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 420
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1038
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 394
Składniki
Z makreli usuń skórę oraz ości, następnie rozdrobnij za pomocą widelca, dodaj pokrojoną drobno cebulę, ogórki, suszone pomidory oraz posiekany koperek. Następnie majonez, musztardę oraz olej, dopraw do smaku. Podaj z ulubionym pieczywem.