Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie pasuje do świeżo upieczonego, domowego chleba.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 450
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 450
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Wystudzić i obrać ze skorupek. Następnie drobno je posiekać i wrzucić do miseczki. Ementaler zetrzeć na tarce o małych oczkach ( ja użyłam tarki do parmezanu) i dodać do jajek. Szczypiorek umyć i drobno posiekać, dodać do pozostałych składników. Na koniec dodać majonez, sól, pieprz i całość dokładnie wymieszać.