Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie pasuje do świeżo upieczonego, domowego chleba.
Od dawna przybierałam się do zrobienia lodów, szukałam przepisów, inspiracji,...
Odsłon: 41
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 243
Pyszny schabik nadziewany kabanosami, o kruchym , mięciutkim i delikatnym mię...
Odsłon: 28
Jak to u nas mówią, rolada modro kapusta i kluchy. U mnie dzisiaj rolady woło...
Odsłon: 2108
Od dawna przybierałam się do zrobienia lodów, szukałam przepisów, inspiracji,...
Odsłon: 41
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 243
Pyszny schabik nadziewany kabanosami, o kruchym , mięciutkim i delikatnym mię...
Odsłon: 28
Jak to u nas mówią, rolada modro kapusta i kluchy. U mnie dzisiaj rolady woło...
Odsłon: 2108
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Wystudzić i obrać ze skorupek. Następnie drobno je posiekać i wrzucić do miseczki. Ementaler zetrzeć na tarce o małych oczkach ( ja użyłam tarki do parmezanu) i dodać do jajek. Szczypiorek umyć i drobno posiekać, dodać do pozostałych składników. Na koniec dodać majonez, sól, pieprz i całość dokładnie wymieszać.