Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię wszelkiego rodzaju pasty jajeczne, ale ta jest moją ulubioną.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8173
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 417
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8173
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 417
Składniki
Jajka miksujemy blenderem na gładką masę. Resztę składników kroimy w malutką kosteczkę i mieszamy z jajkami. Dodajemy majonez i przyprawy do smaku, mieszamy i wstawiamy do lodówki na 2-3 godziny.