Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 88
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 239
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 568
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 164
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 88
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 239
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 568
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 164
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i studzimy. Jedni jajko siekają drobniutko ja poszłam na skróty i starłam na tarce o grubych oczkach. Dodałam masełko, majonez, sól i pieprz świeżo mielony. Wszystko dokładnie wymieszałam. Na końcu dorzuciłam posiekany szczypiorek.