Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspirowana przepisem Magdy Gessler
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1270
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 674
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1377
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1270
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 674
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1377
Składniki
Ugotowałam jaja, miałam wiejskie, i dlatego są takie żółte. Jaja gotowałam 8 minut od zagotowania, wtedy żółtka nie maja niebieskiej otoczki.
Jaja zmalaksowałam, ale można je też rozgnieść widelcem. Dodałam pozostałe składniki i posiekana zieleninę.
Smacznego :)