Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspirowana przepisem Magdy Gessler
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31009
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5479
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31009
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5479
Składniki
Ugotowałam jaja, miałam wiejskie, i dlatego są takie żółte. Jaja gotowałam 8 minut od zagotowania, wtedy żółtka nie maja niebieskiej otoczki.
Jaja zmalaksowałam, ale można je też rozgnieść widelcem. Dodałam pozostałe składniki i posiekana zieleninę.
Smacznego :)