Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspirowana przepisem Magdy Gessler
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1445
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231822
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4987
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1445
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231822
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4987
Składniki
Ugotowałam jaja, miałam wiejskie, i dlatego są takie żółte. Jaja gotowałam 8 minut od zagotowania, wtedy żółtka nie maja niebieskiej otoczki.
Jaja zmalaksowałam, ale można je też rozgnieść widelcem. Dodałam pozostałe składniki i posiekana zieleninę.
Smacznego :)