Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest jedna z lepszych past, które zrobiłam. Domownicy to potwierdzili. Chyba sukces tkwi w przesmażonym na masełku selerze naciowym, który nabrał nowego, lepszego smaku.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1084
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 708
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1201
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 263
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1084
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 708
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1201
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 263
Składniki
Jajka ugotowane na twardo obrać ze skorupek i zetrzeć na tarce. Seler naciowy pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na masełku. Wystudzić. Pomidory suszone pokroić w drobną kostkę. Szalotkę też pokroić w drobną kostkę. Szczypior i natkę pietruszki drobno pokroić. Wszystkie składniki przełożyć do salaterki i dodać pieprz młotkowany, majonez i sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Zajadać z dobrym pieczywem. Smacznego