Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie, na kolację - idealna :)
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 92
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 241
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 584
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 170
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 92
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 241
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 584
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 170
Składniki
Boczek pokroić w paseczki, przysmażyć na chrupko, odsączyć z tłuszczu, schłodzić. UWAGA: Zamiast szczypiorku można użyć 1 małej cebuli i przysmażyć ją posiekaną razem z boczkiem, ale uważam, że ze szczypiorkiem lepsze, bo delikatniejsze. Jaja i szczypiorek posiekać.
Wszystko razem wymieszać z majonezem i przyprawami, gotowe ! :)