Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczesna wiosna za pasem, a jak wiosna to i rzodkiewki. Zapraszam zatem na świetną i ekspresową pastę jajeczną, w której oprócz rzodkiewek dodałam też kiełki rzodkiewek. Przepis jest bardzo prosty. Z pewnością doda Wam energii na cały dzień :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 40
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 40
Składniki
Jajka ugotować na twardo i ostudzić. Rzodkiewki umyć i drobno posiekać. Kiełki również posiekać. Zimne jajka obrać i pokroić na drobno. Tak przygotowane składniki dokładnie wymieszać, dodać majonez z jogurtem, doprawić solą, pieprzem i wymieszać.
Podawać z ulubionym pieczywem.
Smacznego