Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczesna wiosna za pasem, a jak wiosna to i rzodkiewki. Zapraszam zatem na świetną i ekspresową pastę jajeczną, w której oprócz rzodkiewek dodałam też kiełki rzodkiewek. Przepis jest bardzo prosty. Z pewnością doda Wam energii na cały dzień :)
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 777
Dziś do pracy.
Odsłon: 250
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1664
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 171
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 777
Dziś do pracy.
Odsłon: 250
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1664
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 171
Składniki
Jajka ugotować na twardo i ostudzić. Rzodkiewki umyć i drobno posiekać. Kiełki również posiekać. Zimne jajka obrać i pokroić na drobno. Tak przygotowane składniki dokładnie wymieszać, dodać majonez z jogurtem, doprawić solą, pieprzem i wymieszać.
Podawać z ulubionym pieczywem.
Smacznego