Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będąc dziś w rybnym poczułam piękny zapach makreli, który kojarzy mi się z tegorocznymi wakacjami. Niestety cena nie ta sama co na chorwackim ryneczku no ale ochota była silniejsza:) Od razu pomyślałam, że zrobię pastę jajeczną. Po jajka udałam się do kurnika moich rodziców, przy okazji zrobiłam kilka zdjęć (kura nie wygląda na zadowoloną). Od kliku miesięcy jemy tylko takie jajka, namawiam Was jeżeli macie trochę czasu, miejsca i chęci kupcie kilka kur :)
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 379
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 424
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 796
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 379
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 424
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 796
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić.
Z makreli wyjąć wszystkie ości, oczyszczone kawałki umieścić w misce. Do miski wrzucić jajka i rozgnieść je widelcem razem z makrelą.
Pomidory i cebulkę posiekać i dodać do miski. Doprawić musztardą, majonezem i przyprawami. Wymieszać.
Na kanapkę położyć klika listków rukoli.