Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7521
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2492
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7521
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2492
Składniki
Ugotowałam jaja na twardo, 8 minut od zagotowania wody, obrane jaja rozgniotłam widelcem. Por pokroiłam w drobną kosteczkę, jeśli chcemy aby w paście wyraźnie był wyczuwalny por dodajemy surowy. Jeśli bardziej chcemy poczuć słodycz pora, to trzeba go przelać wrzątkiem na sitku. Jeszcze majonez, musztarda, sól i pieprz. Gotowe!
Smacznego :)