Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna z porem

Pasta jajeczna z porem

Autor:

Przepisów i artykułów: 743 Ocena: 15361

Dodano:

Odsłon: 5221

Idealne śniadanie!

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna z porem

Przygotowanie

  1. Ugotowałam jaja na twardo, 8 minut od zagotowania wody, obrane jaja rozgniotłam widelcem.
    Por pokroiłam w drobną kosteczkę, jeśli chcemy aby w paście wyraźnie był wyczuwalny por dodajemy surowy. Jeśli bardziej chcemy poczuć słodycz pora, to trzeba go przelać wrzątkiem na sitku.
    Jeszcze majonez, musztarda, sól i pieprz.
    Gotowe!

  2. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (18)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń