Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103865
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2014
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5886
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5886
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103865
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2014
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5886
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5886
Składniki
Ugotowałam jaja na twardo, 8 minut od zagotowania wody, obrane jaja rozgniotłam widelcem. Por pokroiłam w drobną kosteczkę, jeśli chcemy aby w paście wyraźnie był wyczuwalny por dodajemy surowy. Jeśli bardziej chcemy poczuć słodycz pora, to trzeba go przelać wrzątkiem na sitku. Jeszcze majonez, musztarda, sól i pieprz. Gotowe!
Smacznego :)