Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Ugotowałam jaja na twardo, 8 minut od zagotowania wody, obrane jaja rozgniotłam widelcem. Por pokroiłam w drobną kosteczkę, jeśli chcemy aby w paście wyraźnie był wyczuwalny por dodajemy surowy. Jeśli bardziej chcemy poczuć słodycz pora, to trzeba go przelać wrzątkiem na sitku. Jeszcze majonez, musztarda, sól i pieprz. Gotowe!
Smacznego :)