Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 177
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 177
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Składniki
Ugotowałam jaja na twardo, 8 minut od zagotowania wody, obrane jaja rozgniotłam widelcem. Por pokroiłam w drobną kosteczkę, jeśli chcemy aby w paście wyraźnie był wyczuwalny por dodajemy surowy. Jeśli bardziej chcemy poczuć słodycz pora, to trzeba go przelać wrzątkiem na sitku. Jeszcze majonez, musztarda, sól i pieprz. Gotowe!
Smacznego :)