Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta nie tylko idealnie nada się na kanapki. Rewelacyjnie wkomponuje się jako nadzienie do połówek jajek ugotowanych na twardo. Na Wielkanoc, jak znalazł ;)
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 793
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 95
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 187
Polecam, pychota.
Odsłon: 474
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 273
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 793
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 95
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 187
Polecam, pychota.
Odsłon: 474
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 273
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na mniejsze kawałki. Do jajek dodajemy rzeżuchę oraz oliwę. Blendujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.