Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię pastę jajeczną. Często ją robię z różnymi dodatkami. To idealny dodatek do pieczywa, a szczególnie swojskiego pieczywa. Przejrzyjcie moje przepisy, znajdziecie tam proste w wykonaniu chleby i bułki.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 44
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 334
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40450
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 44
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 334
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40450
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, lub rozgnieść widelcem. Suszone pomidory pokroić bardzo drobno.
Wszystko włożyć do miski dodać pokrojony szczypiorek, chrzan i majonez. Przyprawić solą i pieprzem. Wszystko razem wymieszać.