Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię pastę jajeczną. Często ją robię z różnymi dodatkami. To idealny dodatek do pieczywa, a szczególnie swojskiego pieczywa. Przejrzyjcie moje przepisy, znajdziecie tam proste w wykonaniu chleby i bułki.
Zdrowy i bardzo smaczny chleb upieczony z mąki orkiszowej 50% i pszennej chle...
Odsłon: 31178
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 37
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 57
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 26
Zdrowy i bardzo smaczny chleb upieczony z mąki orkiszowej 50% i pszennej chle...
Odsłon: 31178
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 37
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 57
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 26
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, lub rozgnieść widelcem. Suszone pomidory pokroić bardzo drobno.
Wszystko włożyć do miski dodać pokrojony szczypiorek, chrzan i majonez. Przyprawić solą i pieprzem. Wszystko razem wymieszać.