Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie swojskie pasty na kanapki ? my bardzo lubimy a zwłaszcza jajeczną którą szybko się wykonuje i jest bardzo smaczna syn sobie zażyczył to mamusia zrobiła
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 932
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3934
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 18995
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 932
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3934
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 18995
Składniki
Na początek ugotować jajka na twardo, ugotowane zahartować w zimnej wodzie a następnie obrać ze skorupek. Do salaterki pokroić szczypior posolić go i uciskając dłonią sprawić aby był miękki następnie zetrzeć wszystkie jajka na tarce jarzynowej, dodać musztardę, majonez oraz pieprz i wymieszać za pomocą widelca do połączenia się wszystkich składników ze sobą
Gotową pastę przełożyć do szczelnie zamkniętego pojemnika i można przechować ją do trzech czterech dni w lodówce o ile nie zjedzą, z podanych składników wyszedł mi pojemnik osiemset gram. Pasta nadaje się na śniadanie jak również na kolację