Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje na śniadanko.
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 211
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 180
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1363
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 448
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 211
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 180
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 1363
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 448
Składniki
Jajka ugotowane na twardo obrać ze skorupek. Pokroić w kostkę. Najlepiej wykorzystać gilotynę i krateczkę. Szybko i równo. Dodać do pokrojonych jajek wiórki żółtego sera. Dodać majonez, musztardę, pokrojony szczypiorek, pokrojoną w drobną kostkę cebulkę szalotkę, pokrojoną rzeżuchę, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Wymieszać dokładnie. Można zajadać. Można też udekorować. U mnie kurczaczek z jajka. Nóżki i dziobek z rzodkiewki. Oko z goździka. Łąka to skórka z ogórka, kawałki szczypiorku, rzeżucha. Smacznego.
Dekoracja - kurczątko na łące