Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta jajeczna z brokułem i serem feta. Doskonała do kanapek ale również do napełniania babeczek bankietowych.
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 57
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 75
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 57
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 75
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno kroimy. Brokuła dzielimy na różyczki, gotujemy w osolonym wrzątku ok. 3-5 min, studzimy i również drobno kroimy. Kukurydzę odsączamy. Ser feta odsączamy, rozgniatamy widelcem, dodajemy pozostałe składniki i mieszamy. Dodajemy majonez - ok. 1 łyżki ale w razie potrzeby można mniej lub więcej. Doprawiamy do smaku pieprzem /ewentualnie solą/. Mieszamy i odstawiamy na kwadrans.