Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty cieszą się zawsze powodzeniem.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 652
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 95
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1195
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 652
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 95
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1195
Składniki
Ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Paluszki krabowe i ogórki kwaszone zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystko dokładnie wymieszać z dodatkiem majonezu, czarnego pieprzu i soli. Pasta gotowa. Na kromkę chleba tostowego nakładać przygotowaną pastę i przykładać drugą kromką. Lekko docisnąć. Zamaczać w roztrzepanych jajkach i smażyć na złoty kolor, na rozgrzanym na patelni oleju rzepakowym. Smacznego.