Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty cieszą się zawsze powodzeniem.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5524
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1018
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12011
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5126
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1444
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5524
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1018
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12011
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5126
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1444
Składniki
Ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Paluszki krabowe i ogórki kwaszone zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystko dokładnie wymieszać z dodatkiem majonezu, czarnego pieprzu i soli. Pasta gotowa. Na kromkę chleba tostowego nakładać przygotowaną pastę i przykładać drugą kromką. Lekko docisnąć. Zamaczać w roztrzepanych jajkach i smażyć na złoty kolor, na rozgrzanym na patelni oleju rzepakowym. Smacznego.