Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzielę się z Wami przepisem na smaczną pastę do pieczywa. Pasta z jajek i pieczarek z dodatkiem zielonej cebulki. Sposób przygotowania bardzo prosty, a pasta smaczna i szybko znika. Polecam
garnek, miska, nóż, tarka, łyzka , ręcznik papierowy, patelnia,
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11150
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3867
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11150
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3867
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Składniki
Pieczarki oczyścić, umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym, następnie zetrzeć na tarce o dużych oczkach i podsmażyć na maśle klarownym do miękkości, doprawić pieprzem i solą do smaku - wystudzić. Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek a następnie zetrzeć do miski również na tarce o dużych oczkach. Do startych jajek dodać wystudzone pieczarki, dodać posiekaną cebulkę zieloną ( trochę odłożyć do posypania pasty ) dodać majonez i musztardę. Całość wymieszać do połączenia składników, spróbować i w razie potrzeby doprawić jeszcze do smaku pieprzem i solą. Posypać pozostałą cebulka zieloną. Podawać do pieczywa jak również fajnie smakuje na grzankach z batonu. Smacznego
Przygotowanie składników.
Składniki przygotowane do połączenia - wymieszania.
Pasta gotowa do podania.