Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzielę się z Wami przepisem na smaczną pastę do pieczywa. Pasta z jajek i pieczarek z dodatkiem zielonej cebulki. Sposób przygotowania bardzo prosty, a pasta smaczna i szybko znika. Polecam
garnek, miska, nóż, tarka, łyzka , ręcznik papierowy, patelnia,
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3028
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 180
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 913
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 624
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3028
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 180
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 913
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 624
Składniki
Pieczarki oczyścić, umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym, następnie zetrzeć na tarce o dużych oczkach i podsmażyć na maśle klarownym do miękkości, doprawić pieprzem i solą do smaku - wystudzić. Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek a następnie zetrzeć do miski również na tarce o dużych oczkach. Do startych jajek dodać wystudzone pieczarki, dodać posiekaną cebulkę zieloną ( trochę odłożyć do posypania pasty ) dodać majonez i musztardę. Całość wymieszać do połączenia składników, spróbować i w razie potrzeby doprawić jeszcze do smaku pieprzem i solą. Posypać pozostałą cebulka zieloną. Podawać do pieczywa jak również fajnie smakuje na grzankach z batonu. Smacznego
Przygotowanie składników.
Składniki przygotowane do połączenia - wymieszania.
Pasta gotowa do podania.