Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta i - najważniejsze - pyszna pasta kanapkowa.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18957
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19533
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18957
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19533
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Ser feta odsączamy i rozdrabniamy widelcem. Tuńczyka odsączamy z oleju, rozdrabniamy, dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy majonez /małymi porcjami żeby pasta nie wyszła zbyt "ciapciowata"/, doprawiamy pieprzem, odrobiną chili i ewentualnie solą /ser feta jest raczej słony więc należy uważać by nie przesolić/. Wszystko mieszamy i podajemy.