Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i lekka pasta kanapkowa z awokado i rukoli. Wyśmienicie się komponuje z jajkiem sadzonym lub jajkiem w koszulce.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 159
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3874
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 293
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 597
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 159
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3874
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 293
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 597
Składniki
Awokado przekroić na pół, wyjąć pestkę, za pomocą łyżki wydrążyć środek. Awokado przekładamy do miski, skrapiamy sokiem z cytryny. Za pomocą blendera miksujemy na gładką masę. Do awokado dodajemy drobno posiekaną rukolę. Wszystko razem mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pasta najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem i jajkiem w koszulce lub sadzonym. Smacznego.