Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta kanapkowa z awokado i rukoli

Pasta kanapkowa z awokado i rukoli

Autor:

Przepisów i artykułów: 247 Ocena: 1563

Dodano:

Odsłon: 629

Pyszna i lekka pasta kanapkowa z awokado i rukoli. Wyśmienicie się komponuje z jajkiem sadzonym lub jajkiem w koszulce.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Awokado przekroić na pół, wyjąć pestkę, za pomocą łyżki wydrążyć środek. Awokado przekładamy do miski, skrapiamy sokiem z cytryny. Za pomocą blendera miksujemy na gładką masę. Do awokado dodajemy drobno posiekaną rukolę. Wszystko razem mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pasta najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem i jajkiem w koszulce lub sadzonym. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń