Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i lekka pasta kanapkowa z awokado i rukoli. Wyśmienicie się komponuje z jajkiem sadzonym lub jajkiem w koszulce.
Szybka i smaczna przekąska idealna na każdą imprezę.
Odsłon: 42
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 326
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 129
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 92
Szybka i smaczna przekąska idealna na każdą imprezę.
Odsłon: 42
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 326
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 129
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 92
Składniki
Awokado przekroić na pół, wyjąć pestkę, za pomocą łyżki wydrążyć środek. Awokado przekładamy do miski, skrapiamy sokiem z cytryny. Za pomocą blendera miksujemy na gładką masę. Do awokado dodajemy drobno posiekaną rukolę. Wszystko razem mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pasta najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem i jajkiem w koszulce lub sadzonym. Smacznego.