Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki z taką pastą sprzedawała Pani w naszym sklepiku w ogólniaku - wszyscy je uwielbiali. Bardzo prosta do przygotowania i bardzo smaczna!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8079
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 383
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8079
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 383
Składniki
Cebulę należy obrać i drobno posiekać i przełożyć do pojemnika, do którego dokładamy: ser, kukurydzę, zioła prowansalskie, sól i pieprz. Dodajemy jeszcze dwie spore łyżki majonezu i wszystko razem ugniatamy do momentu aż powstanie z tego jednolita pasta. Zapraszam do zobaczenia filmu, w którym pokazuję krok po kroku jak przygotować taką pastę. Życzę smacznego!