Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki z taką pastą sprzedawała Pani w naszym sklepiku w ogólniaku - wszyscy je uwielbiali. Bardzo prosta do przygotowania i bardzo smaczna!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 369
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 53
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 108
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 160
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17155
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 369
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 53
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 108
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 160
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17155
Składniki
Cebulę należy obrać i drobno posiekać i przełożyć do pojemnika, do którego dokładamy: ser, kukurydzę, zioła prowansalskie, sól i pieprz. Dodajemy jeszcze dwie spore łyżki majonezu i wszystko razem ugniatamy do momentu aż powstanie z tego jednolita pasta. Zapraszam do zobaczenia filmu, w którym pokazuję krok po kroku jak przygotować taką pastę. Życzę smacznego!