Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki z taką pastą sprzedawała Pani w naszym sklepiku w ogólniaku - wszyscy je uwielbiali. Bardzo prosta do przygotowania i bardzo smaczna!
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 734
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 748
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 734
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 748
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Składniki
Cebulę należy obrać i drobno posiekać i przełożyć do pojemnika, do którego dokładamy: ser, kukurydzę, zioła prowansalskie, sól i pieprz. Dodajemy jeszcze dwie spore łyżki majonezu i wszystko razem ugniatamy do momentu aż powstanie z tego jednolita pasta. Zapraszam do zobaczenia filmu, w którym pokazuję krok po kroku jak przygotować taką pastę. Życzę smacznego!