Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty śniadaniowe są bardzo lubiane przez moich domowników. Staram się szukać nowych połączeń i urozmaicać pasty, aby nam się nie znudziły. Dzisiaj polecam sezonową pastę z bobu i świeżej mięty, której mam w ogrodzie pod dostatkiem.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 221
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4895
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4801
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44808
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 433
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 221
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4895
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4801
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44808
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 433
Składniki
Bób płuczemy, zalewamy wodą, solimy (pół łyżeczki), doprowadzamy do wrzenia i gotujemy do miękkości (około 20 minut). Ugotowany bób studzimy, następnie obieramy ze skórki. Obrany bób blendujemy z jogurtem, olejem i serem kozim. Doprawiamy świeżo mielonym kolorowym pieprzem, łączymy z posiekanymi listkami mięty. Smacznego.